Tips til at finde den bedste kloakservice

Når håndvasken og badekaret ikke længere kan dræne, eller når toilettet ikke kan skylle ud, er der aldrig gode ting i vente. problemer med afløb kan være enormt ulækre, fordi vandet kommer til at ligge længe. Dit køkken eller badeværelse vil snart begynde at lugte mærkeligt, bakterier vil bygge sig op på de våde overflader, og intet af det er specielt godt for dit helbred. Det er dog ikke vanskeligt at løse disse beskidte og ulækre problemer, nogle gange er alt der skal til er, at du tjekker din septiktank og renser pumperne. Andre gange er den eneste løsning på problemet er ofte at få ordnet kloakken.

kloak 1

Der er et par forskellige måde som bliver brugt til at rense kloakken, og de kræver som regel det rette værktøj. Det første trin i processen til at få ordnet kloakken er, at få åbnet for gennemgangen i afløbet. skidt og snavs bør først fjernes fra håndvasken, badekaret eller toilettet for at undgå at blokere drænet igen. Du kan finde masser af kreative måder at rense afløbet på i guides til at ordne huset. En af de simpleste er, at hælde kogende vand i afløbet, eller at bruge rensemidler såsom eddikesyre eller afløbsrens. Næste skridt er, at tjekke rørene. Se, om der er lækager. Det kan ofte være nødvendigt at skifte hele røret hvis det er ødelagt. Er revnerne meget små kan de muligvis repareres, men der er altid en risiko. og det er op til en selv om man vil tage chancen. Det er vigtigt at få renset kloakken. Brug gerne redskaber såsom pumper, spiraler  eller en split til at få renset godt op. Synes man det er særligt ulækkert at gøre kloakken ren findes der særlige “afløbsrensere”. Dette er en maskine med en spiral for enden. Spiralen skal ned i afløbet hvor den ordner det, imens dine hænder er tørre og rene i den anden ende af apparatet. Arbejdet kan være hårdt og tage lang tid. Det er rigtig fint selv at få ordnet de ting man kan nå, men til tider er problemet ikke noget du selv kan stå for. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at få fat i en kloakservice.

Der er også den mulighed, at dit system helt skal skiftes. gamle kloaksystemer kan give problemer og være svære at gøre rigtig rene, uden at beskadige rør og samlinger. Især i København er kloakservice og -opdatering en mulighed man bør overveje.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 30 73

Leave a Reply