Hvordan vælger man den rigtige elektriker i København og Frederiksberg?

Rigtig mange mennesker forsøger selv at ordne alle de forskellige ting, som skal laves hjemme i ens hus. De forsøger måske selv af stå for malerarbejdet, indretningen og måske endda også for VVS-arbejdet. Men, når det kommer til de opgaver, som omhandler elektricitet, er de fleste mennesker klar over, at det er nødvendigt at ansætte en professionel elektriker fra Frederiksberg til at udføre arbejdet. Hvert år ser man, at defekte elinstallationer i hjemmet eller på kontoret forårsager utilfredshed og tusindvis af ulykker. Husbrande og elektriske stød er nogle af de ulykker, som kan forekomme.

Det er vigtigt at huske, at det ikke er værd at forsøge at spare penge ved selv at udføre elektriker-arbejdet, når risikoen for ulykker og tilskadekomne faretruende ligger på lur. I Stedet for selv at forsøge sig med elektriciteten, er det derfor vigtigt at få en professionel og erfaren elektriker til at tage sig af arbejdet. Men, hvordan vælger man egentlig den rigtige elektriker? I denne artikel giver vi dig nogle tips til, hvordan du vælger den elektriker, som er bedst til det pågældende arbejde.

elektriker - el installation

1. Kontroller at den elektriker, som du overveje at hyre er registreret hos de tilsynsmyndigheder, som er relevante for dit land. I Storbritannien er NICEIC og SELECT eksempelvis to steder, hvor kvalificerede elektrikere kan registrere deres virksomheder. Bruger man en elektriker, som er medlem af faglige organisationer, medfører det, at man kan stole på, at det arbejde, som de udfører, er af høj kvalitet. Er virksomhederne registreret i disse faglige organisationer, kan det inkludere, at de årligt bliver inspiceret. På den måde kan man føle sig sikker på, at tingene er, som de skal være, og at de lever op til visse standarder, idet deres arbejde, deres evner og deres viden bliver monitoreret.

2. Anbefalinger er vigtige. Har du eksempelvis venner eller kolleger, som kan anbefale en dygtigt og troværdig eletriker? Der er også mulighed for at finde reviews online, hvilke også kan fortælle en om kvaliteten af det arbejde, som virksomheden tidligere har udført.

3. Prisstruktur. Det er vigtigt, at elektrikeren fortælle dig, hvordan han fastlægger den pris, som du skal betale. Hvis de eksempelvis skal betales på timebasis, er det yderst vigtigt, at du fra start af sørger for at få det klarlagt, hvor mange timer der ca. skal bruges og hermed får en overslag på prisen. Nogle elektrikere vil blot komme med en overordnet pris, baseret på hvad de tidligere har taget for samme type arbejde. Lige meget hvordan prisen fastlægges, er det en god idé at forstå, hvilken metode der bruges til at fastlægge prisen. Det bør være en standard rate og ikke være baseret på, hvor meget du i princippet har mulighed for at betale.

Nu hvor hjem og virksomheder bruger flere og flere elektriske devices, såsom tablets og smart phones, som alle skal oplades (typisk natten over), er risikoen for overbelastning af el installationer steget, hvilket kan medføre brande. For at sørge for at du, din familie og dit hus eller lejlighed er sikkert, anbefales det derfor, at du får en dygtig Københavnsk elektriker til at lave el tjek. Dette er særlig vigtigt, hvis du bor i en ældre lejlighed, eksemplelvis I København eller på Frederiksberg, som ikke er blevet tjekket i lang tid. Er dette tilfældet, er der stor mulighed for at finde en dygtig og billig elektriker i hovedstadsområdet.

 

JDB El-teknik
Niels Ebbesens Vej 31
1911 Frederiksberg C
TEL: 31 42 28 01

 

Leave a Reply