Warning: Declaration of Walker_Water_Comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/lorania.dk/public_html/wp-content/themes/water/inc/posts.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Water_Comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/lorania.dk/public_html/wp-content/themes/water/inc/posts.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Water_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /var/www/lorania.dk/public_html/wp-content/themes/water/inc/posts.php on line 0

Warning: Declaration of Walker_Water_Comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/lorania.dk/public_html/wp-content/themes/water/inc/posts.php on line 0

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/lorania.dk/public_html/wp-content/themes/water/inc/posts.php:0) in /var/www/lorania.dk/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Lorania's håndværker debatforum http://www.lorania.dk Mon, 15 Feb 2016 13:44:55 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.7.11 Få et flot nyt tag med hjælp fra en blikkenslager http://www.lorania.dk/fa-et-flot-nyt-tag-med-hjaelp-fra-en-blikkenslager/ http://www.lorania.dk/fa-et-flot-nyt-tag-med-hjaelp-fra-en-blikkenslager/#respond Mon, 15 Feb 2016 13:44:55 +0000 http://www.lorania.dk/?p=82 Er taget i stykker? Eller har det blot brug for en renovering, så det igen bliver flot? Så er en blikkenslager den rette person at tilkalde! Almindeligt tagarbejde En almindelig blikkenslager er i stand til at udføre reparationer og fornyelser af tage. Reparationerne og fornyelserne kan foregå i forskellige slags materialer efter kundens ønske. En […]

The post Få et flot nyt tag med hjælp fra en blikkenslager appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Nyt tag

Er taget i stykker? Eller har det blot brug for en renovering, så det igen bliver flot? Så er en blikkenslager den rette person at tilkalde!

Almindeligt tagarbejde

En almindelig blikkenslager er i stand til at udføre reparationer og fornyelser af tage. Reparationerne og fornyelserne kan foregå i forskellige slags materialer efter kundens ønske. En komplet fornyelse eller reparation af taget vil blandt andet indeholde ordning af tagrender og nedløb, så taget bliver fuldt funktionelt. Det er vigtigt, at der sker en fuld gennemgang og eventuel reparation af taget, da der kan opstå vandskader i bygningen, hvis tagrenderne og nedløbsrørene ikke fungerer optimalt.

Detaljeret tagarbejde

Til gamle eller specielle bygninger er det at foretrække, at der fokuseres på detaljer såsom inddækning af bygningens kviste, gesimser og sålbænke. Det kan også dreje sig om skorstene og skotrender, som der skal tages særligt hensyn til, så bygningens særlige detaljer og kendetegn bliver fremhævet. Til tagarbejde med ønske om fremhævning af særlige detaljer kan der benyttes en specialiseret blikkenslager fra Frederiksberg, som har speciale i facadebeklædning og falset tag. Det store erfaringsniveau for facadebeklædning og falset tag gør det muligt at lave tag, som er både flotte, funktionelle og specielle. Ved at benytte en gammeldags og traditionel teknik er det muligt at præge bygningerne, så de bliver bemærkelsesværdige. Detaljerne vil udarbejdes i samarbejde med kunden, så det ønskede resultat opnås. Denne metode kan bruges til alle slags bygninger – nye bygninger såvel som gamle bygninger. Den gammeldags metode er tidskrævende, men nye metoder har optimeret den gamle metode, så det er muligt at gøre den hurtigere og mere effektiv end førhen. Dette gør blikkenslagerens arbejdstid kortere, hvilket gør det billigere at få udført nye tage, som også er flotte.    

VVS’er og blikkenslager i samme person

En fornyelse af taget er en større renovering. Af den grund vælger mange personer at få renoveret flere ting samtidigt, så det hele bliver overstået på én gang. Det kræver flere forskellige fagfolk fra håndværkerbranchen for at kunne få gennemført renoveringerne, hvilket er et stort koordineringsarbejde. Det kan i de  tilfælde være en fordel at benytte en tværfaglig blikkenslager og VVS’er fra Frederiksberg, som er uddannet til at udføre både VVS- og blikkenslager- opgaver. Det gør renoveringsforløbet langt hurtigere, når den samme person er i stand til at varetaget flere typer af opgaver.

Valdemar Petersens eftf.

Kong Georgs vej 23

2000 Frederiksberg

Tlf: 38 34 10 23

 

The post Få et flot nyt tag med hjælp fra en blikkenslager appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/fa-et-flot-nyt-tag-med-hjaelp-fra-en-blikkenslager/feed/ 0
Design dit nye køkken http://www.lorania.dk/design-dit-nye-kokken/ http://www.lorania.dk/design-dit-nye-kokken/#respond Thu, 20 Aug 2015 12:50:02 +0000 http://www.lorania.dk/?p=75 Hvor meget tid bruger du i de forskellige rum i huset? Svaret er sandsynligvis at du bruger mest tid på at sove, men herefter lægger du mange timer på badeværelset og i køkkenet. Disse to rum udgør også den største værdi, når huset skal sælges, da de er nogle er de dyreste og mest tidskrævende […]

The post Design dit nye køkken appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
køkkendesign

Hvor meget tid bruger du i de forskellige rum i huset? Svaret er sandsynligvis at du bruger mest tid på at sove, men herefter lægger du mange timer på badeværelset og i køkkenet. Disse to rum udgør også den største værdi, når huset skal sælges, da de er nogle er de dyreste og mest tidskrævende at bygge om. Mange synes dog, at det er tiden og pengene værd, fordi det gør stor en forskel for dem, hvordan deres køkken er indrettet. Hvis du går og overvejer at få lavet et nyt køkken, så er der her to bud på moderne køkkener og hvilke fordele og ulemper der er ved dem. Hvis du skal designe et køkken kan det være en god idé også at tage fat i en tømrer på Nordsjælland. Køkkenet bliver bedre og mere brugbart når det er gennemtænkt, og en tømrer kan hjælpe dig med at lave et, som også passer til husets arkitektur og dine behov.

Køkkener til køkkenalrum er en af de helt store trends i øjeblikket. Køkkenet bygges typisk langs en væg i husets største rum, hvorefter resten af rummet kan bruges til spise- og fjernsynsstue. Dette køkken er ikke stort eller prangende, men har rene linjer og store overflader. Man viser måske sine glas frem i et glasskab, men ellers er alt gemt væk bag låger og i skuffer, så køkkenet ikke roder. Fordi køkkenet skal stå i forbindelse med stuen kan det males en farve. Her er ofte tale om en afdæmpet grøn eller rød, som gør køkkenet mindre klinisk. Vil man helst ikke vælge farvede køkkenskabe, kan man vælge at male væggen bag køkkenet i stedet. For at adskille køkkenet fra stuen kan der opstilles en køkkenø, eller man kan lægge et andet gulv, der hvor køkkenet starter.

Små køkkener i byen eller lignende kan følge det samme princip, men der er ikke samme mulighed for at gemme alting væk. I små køkkener er opbevaring det vigtigste overhovedet, og opnås ofte ved at opsætte skabe helt til loftet, og hænge så mange ting man kan op. Er man nødt til at indrette et lille køkken kan man overveje at flytte opbevaring af tørvarer eller lignende ind i et viktualierum. En snedker i Hellerup vil kunne hjælpe dig med sådanne løsninger. Overvej farverne og sammensætningerne i køkkenet. Hvis rummet er meget langt kan man understrege dette med vandrette streger.

Andersen & Tardini
Kong Oscars Gade 1, 4 th
2100 København Ø
Tlf: 70 88 53 91

The post Design dit nye køkken appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/design-dit-nye-kokken/feed/ 0
Idéer til nye badeværelse http://www.lorania.dk/ideer-til-nye-badevaerelse/ http://www.lorania.dk/ideer-til-nye-badevaerelse/#respond Sat, 27 Jun 2015 12:46:07 +0000 http://www.lorania.dk/?p=68 Kan jeg virkelig designe mit eget helt nye badeværelse? Hvorfor ikke! I dag er et badeværelse meget mere end bare et rum til at tage bad i. Badeværelset kan være et godt sted til et tv eller anden underholdning. Tænk på badeværelset som et sted hvor du kan slappe af og få afstand. Start en notesbog, […]

The post Idéer til nye badeværelse appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Kan jeg virkelig designe mit eget helt nye badeværelse? Hvorfor ikke! I dag er et badeværelse meget mere end bare et rum til at tage bad i. Badeværelset kan være et godt sted til et tv eller anden underholdning. Tænk på badeværelset som et sted hvor du kan slappe af og få afstand. Start en notesbog, fyld den med idéer til et badeværelse. Før du ved af det, har du fundet ud af præcis hvilket badeværelse der er det helt rette.

moderne badeværelse

1) Hvor stort skal badeværelset være? Her er nogle forskellige idéer om, hvordan et badeværelse kan indrettes, med afsæt i den amerikanske tradition for at have mange badeværelser i et hus.

– En suite “master ” badeværelse: Med toilet, to håndvaske, brus, badekar og måske bidet eller spa. Disse kan være separeret i deres egne rum, for at fremme privatliv. Nogle badeværelser er store nok til, at der kan stå træningsudstyr derude, dette er selvfølgelig op til dit budget.

– Stort badeværelse: Med toilet, håndvask og en kombination af brus og badekar. Typisk er dimensionerne på dette rum et sted mellem 2m x 2m og 2m x 3m.

– Toilet: Indeholder toilet og håndvask. Dette rum er der primært for at gøre det nemmere for alle, at komme til om morgenen. Det er også praktisk at have, således at ens gæster ikke skal bruge badeværelset, når de er på besøg. Dimensionerne er som regel mellem 1m x 1,5m og 2m x 2m.

– Børnebadeværelse. Nogle gange kan det være praktisk at børnene har deres eget badeværelse. Her har man ofte toilet, håndvask og bad i børnestørrelse samt masser af skabsplads.

2) Hvilket gulv skal der ligge i dit nye badeværelse? Gulvet på badeværelset bliver brugt utrolig meget, og skal derfor være stærkt. Bor du i København er et terrazzogulv måske en mulighed.

3) Lys er en vigtig del af et hvilket som helst rum. For at badeværelset kan få masser af naturligt lys, kan man installere ovenlysvinduer. Disse reducerer fugt og giver et fantastisk lys til rummet.

4) Lugte kan være et problem i badeværelser. Prøv at finde løsninger såsom det førnævnte vindue eller anden slags udluftning, således at du får løst flere problemer på en gang. Du kan selvfølgelig fjerne lugt på andre måder, men det er en rigtig god idé at sørge for at komme af med det på en måde som også reducerer risikoen for mug.

P.G. & Søn ApS
Bjerringbrovej 46
2610 Rødovre
Tlf: 70 88 58 84

The post Idéer til nye badeværelse appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/ideer-til-nye-badevaerelse/feed/ 0
Tips til at finde den bedste kloakservice http://www.lorania.dk/tips-til-finde-den-bedste-kloakservice/ http://www.lorania.dk/tips-til-finde-den-bedste-kloakservice/#respond Mon, 22 Jun 2015 07:21:08 +0000 http://www.lorania.dk/?p=63 Når håndvasken og badekaret ikke længere kan dræne, eller når toilettet ikke kan skylle ud, er der aldrig gode ting i vente. problemer med afløb kan være enormt ulækre, fordi vandet kommer til at ligge længe. Dit køkken eller badeværelse vil snart begynde at lugte mærkeligt, bakterier vil bygge sig op på de våde overflader, […]

The post Tips til at finde den bedste kloakservice appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Når håndvasken og badekaret ikke længere kan dræne, eller når toilettet ikke kan skylle ud, er der aldrig gode ting i vente. problemer med afløb kan være enormt ulækre, fordi vandet kommer til at ligge længe. Dit køkken eller badeværelse vil snart begynde at lugte mærkeligt, bakterier vil bygge sig op på de våde overflader, og intet af det er specielt godt for dit helbred. Det er dog ikke vanskeligt at løse disse beskidte og ulækre problemer, nogle gange er alt der skal til er, at du tjekker din septiktank og renser pumperne. Andre gange er den eneste løsning på problemet er ofte at få ordnet kloakken.

kloak 1

Der er et par forskellige måde som bliver brugt til at rense kloakken, og de kræver som regel det rette værktøj. Det første trin i processen til at få ordnet kloakken er, at få åbnet for gennemgangen i afløbet. skidt og snavs bør først fjernes fra håndvasken, badekaret eller toilettet for at undgå at blokere drænet igen. Du kan finde masser af kreative måder at rense afløbet på i guides til at ordne huset. En af de simpleste er, at hælde kogende vand i afløbet, eller at bruge rensemidler såsom eddikesyre eller afløbsrens. Næste skridt er, at tjekke rørene. Se, om der er lækager. Det kan ofte være nødvendigt at skifte hele røret hvis det er ødelagt. Er revnerne meget små kan de muligvis repareres, men der er altid en risiko. og det er op til en selv om man vil tage chancen. Det er vigtigt at få renset kloakken. Brug gerne redskaber såsom pumper, spiraler  eller en split til at få renset godt op. Synes man det er særligt ulækkert at gøre kloakken ren findes der særlige “afløbsrensere”. Dette er en maskine med en spiral for enden. Spiralen skal ned i afløbet hvor den ordner det, imens dine hænder er tørre og rene i den anden ende af apparatet. Arbejdet kan være hårdt og tage lang tid. Det er rigtig fint selv at få ordnet de ting man kan nå, men til tider er problemet ikke noget du selv kan stå for. I sådanne tilfælde er det nødvendigt at få fat i en kloakservice.

Der er også den mulighed, at dit system helt skal skiftes. gamle kloaksystemer kan give problemer og være svære at gøre rigtig rene, uden at beskadige rør og samlinger. Især i København er kloakservice og -opdatering en mulighed man bør overveje.

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
Tlf: 70 88 30 73

The post Tips til at finde den bedste kloakservice appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/tips-til-finde-den-bedste-kloakservice/feed/ 0
Vedligehold din bil med hjælp fra vores autoværksted i Ballerup http://www.lorania.dk/vedligehold-din-bil-med-hjaelp-fra-vores-autovaerksted-ballerup/ http://www.lorania.dk/vedligehold-din-bil-med-hjaelp-fra-vores-autovaerksted-ballerup/#respond Tue, 02 Jun 2015 11:14:35 +0000 http://www.lorania.dk/?p=56 Det er ikke nemt at vælge autoværksted. Du  skal være sikker på, at autoværkstedet råder over dygtige mekanikere og professionelt værktøj, der passer til dit bilmærke. Jo mere erfaring med dit bilmærke, jo hurtigere problemløsning og dermed jo lavere tidsforbrug. Det betyder ofte noget i forhold til autoværkstedets priser på reparationer og andet arbejde. Du […]

The post Vedligehold din bil med hjælp fra vores autoværksted i Ballerup appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Det er ikke nemt at vælge autoværksted. Du  skal være sikker på, at autoværkstedet råder over dygtige mekanikere og professionelt værktøj, der passer til dit bilmærke. Jo mere erfaring med dit bilmærke, jo hurtigere problemløsning og dermed jo lavere tidsforbrug. Det betyder ofte noget i forhold til autoværkstedets priser på reparationer og andet arbejde. Du vil jo uden tvivl også gerne have konkurrencedygtige priser, så du ikke skal bruge hele din opsparing, hver gang bilen skal på værksted. Sidst, men ikke mindst er det en fordel, hvis autoværkstedets serviceniveau er i top. Det er rart at blive mødt af smilende medarbejdere, der er indstillet på at hjælpe og servicere. I Ballerup finder du K2 Biler, der er dit lokale autoværksted. Vi tager vare på din bil og sørger for, at den kommer til at fungere fejlfrit og sikkert hver gang. Du tænker måske på, om det altid er nødvendigt at tage på værksted for at få et overblik over din bils sundhedstilstand. Det behøver du heldigvis ikke hver gang, for du kan selv tjekke mange ting. Åbn motorhjelmen, og kig på samtlige slanger. Hvis du kan se efter slid eller begyndende revner samt tegn på slid på kileremmen. En slidt kilerem kan formindske bilens ydeevne dramatisk. Du skal også jævnligt tjekke oliestanden, og når du er i gang, kan du også lige undersøge, hvordan olien lugter og ser ud. Hvis det er grumset eller meget tykt, er det på tide at få skiftet den. Du tjekker gearkassen på samme måde. Hvis olien lugter brændt, skal den skiftes. Tjek også servostyring, bremse- og kølevæske.

 

mekanikere på vores autoværksted i Ballerup

Vores mekanikere er altid grundige på vores autoværksted i Ballerup

 

Hold øje med, hvilke dele du skal udskifte og hvornår. Du ser i bogens manual, hvor ofte du for eksempel skal skifte tandrem. Du kan også overveje at foretage lidt forebyggende vedligeholdelse ved at udskifte bilens tændrør og tændingfordeler. Udskift jævnligt brændstofsfiltret. Hvis du kører meget på grusveje, skal du være særlig opmærksom på luftindtagsfiltrene. Som dit lokale autoværksted i Ballerup kan vi hjælpe dig med at undersøge, om bilen lader batteriet ordentligt, og om det holder på strømmen. Vi tjekker også gerne om cylinderkompressionen er korrekt, og om bilens software er opdateret. Vi sørger for, at din bils tomgangshastighed er korrekt indstillet, og om benzin- og luftblandingen er optimal. Vi tjekker gerne alle de ting, som du ikke selv har mulighed for at se nærmere på. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring og det rette værktøj, så de kan servicere dig så godt og trygt som muligt. På autoværkstedet i Ballerup sætter vi en ære i at levere kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

K2 Biler Ledøjetoften 20

2765 Smørum

Tlf.: 26 70 09 84

The post Vedligehold din bil med hjælp fra vores autoværksted i Ballerup appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/vedligehold-din-bil-med-hjaelp-fra-vores-autovaerksted-ballerup/feed/ 0
På jagt efter en elektriker? http://www.lorania.dk/pa-jagt-efter-en-elektriker/ http://www.lorania.dk/pa-jagt-efter-en-elektriker/#respond Wed, 08 Apr 2015 14:01:43 +0000 http://www.lorania.dk/?p=50 Selvom det er de færreste, som tænker over det, omgås vi hverdag og hele tiden med elektroniske apparater. Uden elektricitet vil vi eksempelvis ikke kun bruge vores komfur, vores glattejern, vores elkedel, vores computere og telefoner, og vi ville heller ikke have noget lys i vores hjem. Vi er altså dybt afhængige af at have […]

The post På jagt efter en elektriker? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Selvom det er de færreste, som tænker over det, omgås vi hverdag og hele tiden med elektroniske apparater. Uden elektricitet vil vi eksempelvis ikke kun bruge vores komfur, vores glattejern, vores elkedel, vores computere og telefoner, og vi ville heller ikke have noget lys i vores hjem. Vi er altså dybt afhængige af at have elektricitet – uden den ville vores hverdag ikke fungere. Til trods for dette er det de færreste, udover professionelle elektrikere, som har særlig meget forstand på arbejdet med elektricitet. Det sker dog alligevel, at der er nogle, som selv forsøger at fikse deres elektricitet – noget man aldrig må gøre, eftersom det kan være forbundet med stor fare. De eneste personer, som skal beskæftige sig med elektricitet, er således professionelle fagpersoner, som er uddannede elektrikere. Det betyder, at hver eneste gang man oplever problemer med elektriciteten, skal man ikke begive sig ud i at lave sine egne hjemmelavede amatør løsninger, men i stedet hyre en professionel elektriker.

I denne artikel vil vi derfor, i samarbejde med et professionelt elektriker firma fra København komme med nogle tips til, hvordan man finder en dygtig elektriker.

 

elektrikerarbejde i København

 

Find en erfaren elektriker
Først og fremmest er det vigtigt, at man finder en elektriker, som har stor erfaring indenfor branchen. På den måde kan man være sikker på, at arbejdet bliver udført af en elektriker, som ved hvad, der bør gøres i alle tænkelig situationer. Dog er det også en god idé, at tjekke op på, om den pågældende elektriker har taget nødvendigt og relevant efteruddannelse, således at du kan være sikker på, at hans metoder er de mest effektive og mest moderne.

 

God og venlig service
Ligesom mange andre typer håndværkere, skal en elektriker ind og arbejde i dit private hjem. Grundet dette er der mange mennesker, som foretrækker at vælge en elektriker, som ikke kun er dygtig til sit arbejde, men som samtidig også er en venlig person, der yder en høj service. På den måde vil der også være større sandsynlighed for, at den pågældende elektriker vil have respekt for, at det er dit hjem han arbejde i, og at han derfor vil sørge for at rydde pænt op efter sig.

 

Hvad siger tidligere kunder
Hvis tidligere kunder har været svært tilfreds med det udførte arbejde, vil der være stor sandsynlighed for, at det samme vil gøre sig gældende for dig. Det er derfor en rigtig god idé at finde ud af, hvad andre eller tidligere kunder har at sige om det pågældende elektrikerfirma. Det er altid meget mere troværdigt, at høre hvad andre kunder siger, end at høre hvad virksomheden selv siger. Leder du eksempelvis efter en troværdig og billig elektriker placeret i København, bør du således spørge folk, som du kender fra København, om de kan anbefale en. Hvis ikke dette er muligt, bør du lede på internettet for at se, om der er nogle, som har skrevet nogle udtalelser online.

Vi håber, at ovenstående vil gøre din jagt efter en god elektriker en smule nemmere.

 

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf.: 92260260

The post På jagt efter en elektriker? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/pa-jagt-efter-en-elektriker/feed/ 0
Funktioner i badeværelset http://www.lorania.dk/funktioner-badevaerelset/ http://www.lorania.dk/funktioner-badevaerelset/#respond Tue, 21 Oct 2014 10:35:58 +0000 http://www.lorania.dk/?p=44 Hvad skal dit badeværelse kunne? I den ene ende af en skala med funktioner er der et praktisk toilet-, bade- og vaskerum. I den anden ende af skalaen er der et scenarie for oplevelse, velvære, nydelse og afstresning. Hvis du mangler gode råd til, hvilke typer funktioner du bør prioritere i renoveringen af dit badeværelse, […]

The post Funktioner i badeværelset appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Hvad skal dit badeværelse kunne? I den ene ende af en skala med funktioner er der et praktisk toilet-, bade- og vaskerum. I den anden ende af skalaen er der et scenarie for oplevelse, velvære, nydelse og afstresning. Hvis du mangler gode råd til, hvilke typer funktioner du bør prioritere i renoveringen af dit badeværelse, så er du kommet til rette sted. I denne artikel vil vi nemlig fokusere på dette.

fugemasse

Lav en liste over de funktioner, som netop du og din familie har brug for, at badeværelset indeholder. Der kan være stor forskel på behov for de voksne, de små børn og teenageren. Der er også stor forskel på vaner, forventninger og kultur omkring bad og toilet.
Hvis du har brug for, at badeværelset indeholder en vaskeafdeling med vaskemaskine og tumbler, bør du tænke over, hvordan det praktiske arbejde omkring tøjvasken kan fungere. Er der afsætningsplads, skabsplads og bevægelsesrum omkring maskinerne, så også arbejdet med tøjvask bliver en fornøjelse? For helhedsindtrykket i rummet kan du overveje, om vaskeafdelingen skal være meget eller lidt synlig, om der skal være afskærmning eller en form for afdækning.
Rummets størrelse bestemmer i nogen grad, hvor mange funktioner det kan rumme; men dit behov for bevægelsesplads har også betydning. Hvis du foretrækker at lægge flest mulige funktioner ind, må du måske give køb på den frie plads. Det kan f.eks. være valget mellem to håndvaske eller en håndvask og en bænk. Eller det kan være valget mellem en stor komfortabel brusekabine med flere brusefunktioner eller en lille brusekabine og et badekar. Eller det kan være valget mellem mange skabe og et mindre spejl eller store spejle og færre skabe.
Hvis der er små børn i familien, er der sikkert brug for løsninger i børnehøjde. Når de yngste uden besvær kan nå tandbørsten og håndvasken, går det hele lettere. Det er også en god ide at tænke på tilgængelighed og funktionalitet i forbindelse med familiens eller gæsters særlige behov.
Endelig er det vigtigt at have fokus på brugervenlighed i forhold til brug af diverse udstyr. Sørg for stikkontakter de rigtige steder til hårtørreren, glattejernet, barbermaskinen osv.
For at være på forkant med fremtidige udfordringer kan det være en fordel, at du har overvejet, i hvor høj grad badeværelset skal give rum for alle brugeres ønsker både nu og i fremtiden. Er familien stor, så der er mange om at bruge badeværelset, er det måske mest hensigtsmæssigt at rummet appellerer til et kort og effektivt ophold. Er der derimod kun få brugere, kan du tillade dig at lade rummet indbyde til lange ophold med sigte på wellness og nydelse.

J. K. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

The post Funktioner i badeværelset appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/funktioner-badevaerelset/feed/ 0
Skal du ud at finde en VVS i Hørsholm? http://www.lorania.dk/skal-du-ud-finde-en-vvs-horsholm/ http://www.lorania.dk/skal-du-ud-finde-en-vvs-horsholm/#respond Wed, 15 Oct 2014 11:48:09 +0000 http://www.lorania.dk/?p=40 Leder du efter en VVS i Hørsholm? Schyberg klarer også ejendomsservice i København, hvis det er det, I står og har brug for. I denne artikel vil du få lidt større indblik i, hvorfor du måske bør overveje en professionel til mange af de projekter, som du måske ikke selv er i stand til at […]

The post Skal du ud at finde en VVS i Hørsholm? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Leder du efter en VVS i Hørsholm? Schyberg klarer også ejendomsservice i København, hvis det er det, I står og har brug for.

I denne artikel vil du få lidt større indblik i, hvorfor du måske bør overveje en professionel til mange af de projekter, som du måske ikke selv er i stand til at klare. Du mener måske selv, at du er i stand til at klare det meste, men der er dog alligevel nogen ting, hvor man bliver nødt til at erkende, at der bare kræves mere, end du selv er i stand til at klare.

Hvis du skal i gang med noget, der har med VVS at gøre, kan du risikere, at der lige pludselig er vand ud over det hele i lejligheden, og du står nu i en situation, hvor du ikke ved, hvordan du skal håndtere det. Det kan ende med at blive rigtig dyrt, hvis der går noget galt, og du kan være uheldig, at en forsikring ikke dækker, når du foretager dig ting selv, som du burde overlade til en professionel. Så er det bedre at betale de penge, det kan komme til at koste, og så bare få en professionel til at udføre arbejdet. Du vil ikke stå i vand i din lejlighed, der så lige pludselig kommer til at koste dig rigtig dyrt at få rettet op på.

Vælger du en VVs i Hørsholm, vil han være i stand til alt, der har med kloakledninger og vand at gøre.

Hvis der er tale om et problem, der er bundet op på hovedlinjen, vil det være en god ide at få fat i en professionel. Det er typisk alt, der hedder toiletter og brusere. Man skal være opmærksom på, det kræver specialværktøj at få lukket korrekt for vandet, så du ikke lige pludselig har vand, der fosser ud af noget, der ikke lige er blevet lukket. Søg derfor altid hjælp fra en VVS i sådanne situationer.

Hvis det er en form for arbejde, der kræver tilladelse, kan det være en god ide at få en professionel ind over. Han vil kende til lovgivningen på området og sørge for, at det bliver udført efter bogen, og alt derfor er lovligt installeret. Det vil gøre det nemmere, når du en gang står i en situation, hvor du skal sælge din lejlighed eller dit hus. Hvis ikke det er korrekt udført, skal en senere ejer jo ind og få rettet på det, så det kommer til at leve op til de gældende standarder.

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Telefon: 70 87 43 04

The post Skal du ud at finde en VVS i Hørsholm? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/skal-du-ud-finde-en-vvs-horsholm/feed/ 0
Træ – det optimale materiale i mange håndværksopgaver http://www.lorania.dk/trae-det-optimale-materiale-mange-handvaerksopgaver/ http://www.lorania.dk/trae-det-optimale-materiale-mange-handvaerksopgaver/#respond Mon, 13 Oct 2014 12:31:48 +0000 http://www.lorania.dk/?p=35 Træ indendørs For håndværkeren er det en glæde at arbejde med træ, fordi træ har så mange gode egenskaber. Træ er tørt og varmt, det er anvendeligt på så mange områder, og så er træ et smukt og naturligt materiale, som oven i købet dufter godt. Af de samme grunde er træ et ideelt materiale […]

The post Træ – det optimale materiale i mange håndværksopgaver appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Træ indendørs
For håndværkeren er det en glæde at arbejde med træ, fordi træ har så mange gode egenskaber. Træ er tørt og varmt, det er anvendeligt på så mange områder, og så er træ et smukt og naturligt materiale, som oven i købet dufter godt. Af de samme grunde er træ et ideelt materiale for kunden, ikke mindst til indendørs brug. Træ skaber en god atmosfære, det giver et godt indeklima, og det tilføjer boligen stil og charme. Træ skaber hygge, simpelthen.

Gulve
Eksempelvis er trægulve nu engang det bedste at have i boligen. Et trægulv er lunt og behageligt at gå på, og det giver boligen et rent og friskt præg. En naturlig overflade, som på sin egen måde udgør et stilfuldt fundament for rummet. Er man i tvivl om hvilke hvilke træ man skal vælge, bør man søge vejledning hos en tømrer, som selv tilbyder at lægge trægulv. På den måde sikrer man, at man får vejledning fra en ekspert indenfor området. Trægulvet giver rummet en sjæl, en særlig stemning, som ikke kan sammenlignes med noget andet materiale. Udtrykket kan være rustikt, men det kommer an på indretningen af rummet, træ fungerer nemlig også glimrende som kontrast til mere ‘kolde’ materialer med et andet udtryk – glas og metal især. Men er man til det landlige og rustikke, er træ jo den helt nære ven af læder, uld og bomuld.

gulvlægning - køkkenrenovering

Trapper, kviste og karnapper
Selvfølgelig handler det også om stil, når man vælger at bygge en kvist eller en karnap på huset. Det ser godt ud, både indenfor og udefra, og tilføjer huset noget særligt. Men det æstetiske er nu ikke den eneste grund til at ønske sig en kvist eller en karnap. Det vigtigste er nok, at såvel kvist som karnap gør noget ved lyset i rummet. Rummet udvides og bliver lysere, og det nye perspektiv giver en helt speciel charme, som om rummet først nu bliver sig selv. Tilsvarende er en trappe ikke blot en praktisk foranstaltning for at bevæge sig fra den ene etage til den anden. Trappen tilføjer også noget æstetisk og giver perspektiv, og både trappens materiale og udformning bør vælges med omhu.

Køkkenet
At køkkenet er centrum i huset, er ingen nyskabelse. Der er snarere tale om en genopdagelse af landboligens indretning. Har man besluttet at investere i et nyt køkken, vil det oftest være bedst at få en professionel fagmand til at udføre projektet. Når man skal vælge, hvilke håndværer der skal stå for ens køkken, kan det være en god idé at se billeder af tidligere håndværksopgaver. Dette vil give et indblik i om fagmanden er dygtig og leverer nogle gode håndværksmæssige resultater. Derudover vil det også vise om håndværkeren selv vil stå inde for det arbejde han tidligere har udført. Det er positivt, at familie og venner samles i køkkenet, at køkkenet er et samlingssted og ikke blot en arbejdsplads. Men det stiller selvfølgelig nogle særlige krav til køkkenets indretning og udformning. Igen er træ det ideelle materiale, fordi træ er både funktionelt, stilfuldt og hyggligt. Træ udstråler afslappethed og venlighed og giver køkkenet den rigtige stemning af hjemlig atmosfære, det fælles samlingspunkt.

JP Byg
Kolsbæk-Byvej 3
3200 Helsinge
Telefon: 61606213

The post Træ – det optimale materiale i mange håndværksopgaver appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/trae-det-optimale-materiale-mange-handvaerksopgaver/feed/ 0
Akut brug for Glarmester? http://www.lorania.dk/akut-brug-glarmester/ http://www.lorania.dk/akut-brug-glarmester/#respond Fri, 10 Oct 2014 13:58:16 +0000 http://www.lorania.dk/?p=30 Hvis uheldet er ude, og du har fået smadret et vindue, hvad gør du så? Gode råd kan være dyre i en sådan situation. Derfor har vi fået gode råd fra den mest foretrukne glarmester i Lyngby vil denne artikel gå i dybden med, hvordan man skal forholde sig, hvis man skulle være så uheldig. […]

The post Akut brug for Glarmester? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
Hvis uheldet er ude, og du har fået smadret et vindue, hvad gør du så?
Gode råd kan være dyre i en sådan situation. Derfor har vi fået gode råd fra den mest foretrukne glarmester i Lyngby vil denne artikel gå i dybden med, hvordan man skal forholde sig, hvis man skulle være så uheldig.

rudeskift¨'

Første gode råd er, at man ikke skal gå i panik. Derfra anbefales det, at man ringer efter en pålidelig akut-glarmester. Der kan være et utal af grunde til, at du kan få behov for en akut-glarmester. Eksempelvis kan din bolig have været genstand for indbrud, fodboldspillende børn eller endda ekstreme vejrforhold. Det er her, at en glarmester med akut udrykning kan vise sig at være en stor hjælp for dig.

En erfaren akut-glarmester bør være tilgængelig dag og nat, og være i stand til at komme dig til undsætning når du har mest brug for det. En sådan glarmester bør også være til rådighed 24 timer i døgnet, 365 dage om året og højest tilbyde en times udrykningstid..

Når du ringer til en akut-glarmester vil de sikre din ejendom ved at samle ødelagte vinduer op, der udgør en sikkerhedsrisiko, og derefter rådgive, levere og montere den korrekte og nødvendige udskiftning af glas i dine vinduer.

Den akutte glarmester vil have mange forskellige typer glas til rådighed, som en akut-glarmester kan skære til som fx floatglas, hærdet glas, lamineret glas og brandsikkert glas.

Floatglas er klart, fladt glas, der anvendes i de fleste moderne vinduer.
Hærdet glas er en type sikkerhedsrude designet til brug i kritiske områder.
Lamineret glas er en sikkerhedsrude, der holder sammen, når det er knust.
Brandsikkert glas sikre højt niveau af beskyttelse mod brand.
En akut-glarmester med god erfaring vil være i stand til at anbefale dig hvilken type glas du netop h der er behov for, og hvilke andre muligheder du kan overveje.

Akut-glarmesteren kan normalt også tilbyde andre tjenester som fx reparation af termoruder, restaurering af skydevinduer og meget meget mere.

Mange rude-virksomheder tilbyder også levering og montering af kattelemme. I øjeblikket er der mange hjem, der bliver udstyret med termoruder og udestuer der gør det meget svært for ejerne at give kæledyr frihed til at få adgang til omverdenen. Mange mennesker er uvidende om, at kattelemme kan monteres i glas. Til de interesserede kan det oplyses, at der findes både muligheder for dobbeltglas lufttætte og dobbelte glasdøre.

Glarmester Vad
Grusbakken 2
2820 Gentofte

The post Akut brug for Glarmester? appeared first on Lorania's håndværker debatforum.

]]>
http://www.lorania.dk/akut-brug-glarmester/feed/ 0